Translate

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Μπουκέτο με τυπωμένα μπαλόνια

mpalonia gia vaftisi
Μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιον σε μπουκέτο 3 επιπέδων, με απλή βάση και λεπτομέρεια με λευκό μπαλονάκι 5".
 Το μπουκέτο αποτελείται από 10 μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιον. Τα 9 είναι τυπωμένα με το θέμα της εκδήλωσης που στην περίπτωσή μας είναι carousel. Στην κορυφή του μπουκέτου υπάρχει ένα μπαλόνι τυπωμένο με όνομα, Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά σε αυτό το μπουκέτο είναι το μικρό λευκό μπαλονάκι που είναι δεμένο σε κάθε κόμπο μπαλονιού με ήλιον. Αυτό το μπουκέτο είναι ιδανικό για στολισμό βάφτισης, για γενέθλια η για γιορτή μικρού αγοριού και βέβαια αλλάζοντας τα χρώματα και τα τυπώματα θα μπορούσε να στολίσει τον χώρο οποιουδήποτε event, η να γίνει ένα πολύ όμορφο δώρο!!!
 Ως γνωστόν τα μπαλόνια 12" αν φουσκωθούν με ήλιον, αντέχουν να αιωρούνται για 18 έως 24 ώρες. Εάν θέλουμε τα μπαλόνια να μείνουν φουσκωμένα και τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνει επεξεργασία με hi floatπριν να τα φουσκώσουμε, Αυτό στην περίπτωση που έχουμε δημιουργήσει αυτό το μπουκέτο για να το κάνουμε δώρο, οπότε φυσικά και θέλουμε να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο! 
 Πολύ όμορφη ιδέα για το φινάλε της κάθε γιορτής είναι να κάνουμε όλοι από μια ευχή και να κόψουμε τις κορδέλες, έτσι ώστε να ελευθερωθούν τα μπαλόνια και να πάνε ψηλά στον ουρανό μαζί με τις ευχές μας!!! Μην ξεχάσουμε να τραβήξουμε ένα όμορφο βιντεάκι με το φινάλε της γιορτής και να κρατήσουμε την ανάμνηση για πάντα!!!
 Προσοχή. Ελευθερώνουμε μόνο μπαλόνια βιοδιασπώμενα από 100% φυσικό latex, με κομμένες τις κορδέλες όσο πιο κοντές μπορούμε!

Δείτε τα πάντα για τα μπαλόνια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου